Naroči
Eyelash Star
v naslednjih 20 minutah in izkoristi priložnost naše izjemne ponudbe!

POZOR: Zaradi velikega povpraševanja so dnevne zaloge omejene. Danes, , imamo trenutno izdelek NA ZALOGI in ga pošljemo v roku 24 ur po prejemu naročila. Pohitite in naročite ZDAJ!

Znanstveniki odkrili, kako do naravno dolgih in gostih trepalnic brez maskare!
Zapeljujte kot hollywoodske zveze z
naravno gostimi trepalnicami!
Za 49 % daljše trepalnice!
Za 76 % večji volumen trepalnic!
Razkošno goste trepalnice brez maskare!
Prvi rezultati že po 7-ih dneh!
 • Do zdaj je 1.356 žensk v Sloveniji izbralo Eyelash Star! Pridružite se jim tudi vi in imejte razkošne hollywoodske trepalnice v samo 7-ih dneh! Naročite zdaj!
  Ljubljana,

  Odkrili so inovativno metodo za gostejše, daljše in bolj poudarjene naravne trepalnice!

  Sijajne novice za vse ženske! Končno so odkrili naravno metodo za povečanje trepalnic – brez maskare in umetnih trepalnic. To je posebna dermatološko in klinično dokazana formula, ki so jo znanstveniki dolga leta izpopolnjevali. Formula vsebuje kombinacijo esencialnih aminokislin, ki skupaj z naravnimi olji in vitamini hranijo vaše trepalnice in pospešijo njihovo rast, istočasno pa preprečujejo njihovo izpadanje. Naravne sestavine formule ne povzročajo draženja ali drugih nezaželenih učinkov, rezultate pa dosegajo že po 7-ih dneh uporabe in podaljšajo trepalnice tudi do 49 %!

  Formula, ki je prinesla revolucijo v svet kozmetike, je zahvaljujoč serumu za trepalnice Eyelash Star dostopna tudi vam. Ta serum je zaradi svoje dermatološko in klinično dokazane formule v kratkem času postal svetovni hit, od danes pa je dostopen tudi v Sloveniji.

  Dolgo je bil Eyelash Star skrbno varovana skrivnost hollywoodsko zapeljivega pogleda in namenjen samo hollywoodskim divam. Ko pa je skrivnost prodrla v javnost, so vsi svetovni mediji pričeli poročati o neverjetnih učinkih Eyelash Star in o tem, da naredi razkošno goste in dolge trepalnice brez uporabe maskare! Eyelash Star je bil testiran na resničnih ženskah, je klinično in dermatološko preverjen ter ga priporoča tisoče žensk po celem svetu.

  Zapeljiv hollywoodski pogled končno dostopen tudi vam!

  Kaj boste dosegli z uporabo Eyelash Star?

  Podaljšajte svoje trepalnice tudi do 49 %!

  Razlika v dolžini trepalnic je vidna že po prvem tednu uporabe seruma Eyelash Star, po 4-ih tednih rednega nanašanja pa se trepalnice v povprečju podaljšajo za 49 %. Ključ učinkovitosti je v testirani formuli, ki trepalnice hrani in vlaži, jih okrepi in pospeši njihovo rast.

  >>> Pošljite mi moj Eyelash Star zdaj!

  Povečajte volumen trepalnic do 76 %!

  Poleg tega, da vpliva na dolžino trepalnic, Eyelash Star tudi poveča gostoto oziroma volumen trepalnic. Aktivne sestavine pospešujejo mikrocirkulacijo, zaradi česar se zmanjša izpadanje trepalnic. Na ta način se število vaših trepalnic poveča, z njim pa tudi gostota in volumen. In to celo do 76 %!

  >>> Pošljite mi moj Eyelash Star zdaj!

  Imejte gostejše, daljše in bolj poudarjene naravne trepalnice!

  Zapeljiv in razkošen hollywoodski pogled ni več nedosegljiv. S Eyelash Star serumom bodo vaše lastne trepalnice daljše, gostejše, temnejše in bolj poudarjene, take, kot ste si jih vedno želeli. Ta kozmetična inovacija v roku nekaj tednov dramatično izboljša izgled naravnih trepalnic!

  >>> Pošljite mi moj Eyelash Star zdaj!

  Brez maskare in umetnih trepalnic!

  Ni vam več treba nanašati slojev in slojev maskare niti uničevati trepalnic z lepljenjem umetnih. Končno obstaja rešitev, zaradi katere bodo vaše vaše lastne trepalnice daljše, gostejše in bolj poudarjene, kot da ste se pravkar namazali z maskaro. Zahvaljujoč serumu Eyelash Star imate sedaj lahko tudi vi naravno temne, daljše in gostejše trepalnice.

  >>> Pošljite mi moj Eyelash Star zdaj!

  Dosezite rezultate v samo 7-ih dneh!

  Raziskave so pokazale, da so nekatere udeleženke opazile rezultate že po prvih 7-ih dneh uporabe seruma Eyelash Star. Z rednim nanašanjem seruma vsak večer pred spanjem se bodo trepalnice podaljšale že po tednu dni, povečal pa se bo tudi njihov volumen. Po 4-ih tednih bo Eyelash Star vašim trepalnicam dal razkošen volumen s podaljšanjem med 2,5 in 9 mm.

  >>> Pošljite mi moj Eyelash Star zdaj!

  Klinično in dermatološko odobreno!

  Formula, ki jo vsebuje serum Eyelash Star, je klinično in dermatološko testirana in odobrena, zato tveganje za draženje ali škodljive učinke ne obstaja. Sestavine te formule so esencialne aminokisline, rastlinska olja, vitamini in hialuronska kislina. Vse sestavine so preverjene in dokazano varne, obenem pa učinkovite.

  >>> Pošljite mi moj Eyelash Star zdaj!
  Vse to kaže na to, da trenutno na svetu ne obstaja naravnejša, učinkovitejša ali enostavnejša rešitev za podaljšanje trepalnic in povečanje njihovega volumna. Število zadovoljnih uporabnic iz dneva v dan raste, kozmetični strokovnjaki pa so nad serumom Eyelash Star popolnoma navdušeni, saj serum ne poveča samo dolžine in volumna trepalnic, temveč tudi preprečuje njihovo lomljenje in izpadanje.

  Kje se skriva skrivnost razkošno gostih trepalnic hollywoodskih zvezd?

  Hollywoodske zvezde so od nekdaj kupovale najdražje maskare in si podaljševale trepalnice, da bi imele zapeljiv in razkošen pogled. Odkar pa je bila odkrita nova formula za povečanje trepalnic, ki jo vsebuje serum Eyelash Star, ta postaja nov hollywoodski trend.

  Kozmetični svetovalci slavnih ga svojim strankam priporočajo in pričajo, da je to najbolj naravna in učinkovita rešitev za dosego razkošnega volumna trepalnic!

  Ta skrivnost je bila dolgo varovana in namenjena samo redkim, po številnih pozitivnih komentarjih v oddajah, namenjenih lepoti, pa je ta skrivnost postala dostopna tudi širši javnosti.

  Fantastična hollywoodska skrivnost je razkrita ...

  Dolge in razkošne trepalnice niso več namenjene izključno pogledu hollywoodskih div. Po odkritju te klinično dokazane formule ima vsak lahko daljše, gostejše in izrazitejše trepalnice. Brez nanašanja debelih slojev maskare ali lepljenja umetnih trepalnic. Najbolj znane glasbenice, igralke in manekenke prisegajo, da so ravno zahvaljujoč tej inovativni formuli podaljšale svoje trepalnice in povečale njihov volumen. Končno je ta formula dostopna tudi v Sloveniji – zahvaljujoč serumu Eyelash Star!

  Kaj je Eyelash Star in komu je namenjen?

  Eyelash Star je namenjen vsem tistim, ki si želijo gostejše, daljše in izrazitejše trepalnice. Aktivne sestavine seruma trepalnice hranijo in vlažijo, saj izboljšajo mikrocirkulacijo. To vpliva na hitrejšo in gostejšo rast trepalnic ter manj izpadanja in lomljenja vaših trepalnic. Serum je klinično in dermatološko testiran in odobren ter ne povzroča nobenih škodljivih učinkov ali draženja oči.

  Eyelash Star je namenjen vsem tistim, ki želijo:
  Eyelash Star je namenjen ženskam, ki želijo naravno goste, dolge in temne trepalnice brez maskare. Glede na to, da je klinično in dermatološko testiran in odobren, je serum primeren za vse, saj ne povzroča nobenih negativnih reakcij ali škodljivih učinkov.

  Gostejše, daljše in temnejše naravne trepalnice – že po 7-ih dneh!

  Z redno uporabo, vsak večer pred spanjem 4 tedne, boste dosegli dramatične rezultate. Serum nanesete na veke potem, ko ste odstranili ličila. Medtem ko spite, se aktivne sestavine absorbirajo v korenino trepalnic in pospešijo njihovo rast ter preprečijo izpadanje.

  Ker so vse sestavine seruma klinično testirane in dermatološko odobrene, ne obstaja nevarnost za draženje ali škodljive učinke. Poleg tega je formula seruma obogatena z vitamini, ki ščitijo področje okrog oči in tako trepalnice izgledajo bolj zdrave in sijoče.

  Gostejše, temnejše in daljše trepalnice za 3–9 mm – brez potrebe po maskari.
  Za 49 % daljše in 76 % gostejše trepalnice
  Klinično in dermatološko testirano
  Rezultati
  po 7-ih
  dneh

  Kako Eyelash Star vpliva na rast trepalnic?

  Trepalnice, kot tudi vse ostale dlake na telesu, stalno rastejo in izpadajo.

  Med tem procesom trepalnice prehajajo preko treh stadijev:

  1. Anagen – stadij rasti. Ta stadij traja od 30 do 45 dni, trepalnice v tem stadiju rastejo in se obnavljajo.

  2. Katagen – stadij uničevanja. Stadij traja od 2 do 3 tedne, med tem stadijem trepalnice prenehajo rasti, vendar pa še ne izpadajo.

  3. Telogen – stadij odmora. Stadij telogena lahko traja več kot 100 dni. Tik pred ponovnim vstopom v stadij anagena trepalnice izpadajo.

  Pri normalnih pogojih je potrebnih okrog 30 do 45 dni, da trepalnice zrastejo, po 100-ih dneh pa pričnejo ponovno izpadati, preden zrastejo nove. Zaradi preranega izpadanja vaše trepalnice nikoli ne zrastejo dovolj dolge in goste, saj se v stadiju rasti istočasno nahaja približno 40 % zgornjih in 15 % spodnjih trepalnic. Dokazana formula seruma Eyelash Star bo pripomogla, da bodo vaše trepalnice naravno hitreje zrastle in bo preprečila njihovo predčasno izpadanje. Na ta način bodo vaše trepalnice daljše, gostejše in bolj poudarjene, rezultati pa bodo opazni že po prvih 7-ih dneh uporabe.

  Kako se Eyelash Star uporablja?

  Eyelash Star je idealna rešitev za naravno dolge, goste in temne trepalnice. Serum je enostaven za uporabo, daje hitre rezultate in je klinično in dermatološko testiran in odobren. Ne izzove nobenih škodljivih učinkov ter ne draži oči.

  Ne potrebujete več maskare, da bi imeli razkošno izražene trepalnice in zapeljiv pogled!

  1.

  Imate svetle, redke in skoraj neopazne trepalnice? Morate nanesti maskaro, kadarkoli greste od doma, ob posebnih priložnostih pa oči poudarite z umetnimi trepalnicami? Ni več potrebe po tem!

  2.

  Sedaj je tu rešitev, ki bo vaše naravne trepalnice naredila daljše, gostejše in izrazitejše – to je serum Eyelash Star. Preden greste spat, odstranite ličila in nanesite enakomerno količino seruma na korenine trepalnic. 2 minuti imejte zaprte oči, da se bo serum v celoti vpil. Pustite, naj serum deluje vso noč.

  3.

  Zaradi dokazano učinkovite kombinacije naravnih sestavin ta serum vpliva na podaljšanje vaših trepalnic in poveča njihov volumen. V 4-ih tednih boste opazili rezultate: tudi do 49 % daljše trepalnice in večji volumen do 76 %.

  Nasvet: Če nosite kontaktne leče, jih morate pred nanosom seruma Eyelash Star odstraniti in jih ponovno vstaviti šele 15 minut po nanosu, da seruma ne bi razmazali.

  Priporočajo strokovnjaki z vsega sveta

  »Idealna rešitev za naravno in učinkovito povečanje trepalnic«

  Amy Smith, dermatologinja, Los Angeles

  »Na vsaki ženski rada vidim lepe in dolge trepalnice, vendar pa so oči eden od najobčutljivejših organov človeškega telesa in je treba biti pri njih zelo previden. Danes obstaja veliko preparatov, ki zagotavljajo povečanje naravnih trepalnic, ampak ali so tudi varni? Eyelash Star je dokazano varen proizvod, ki pospeši rast trepalnic in jim daje volumen. Ne obstaja nevarnost za draženje oči, alergijsko reakcijo niti za kakšne druge škodljive učinke. Glede na to, da je testiran, odobren in potrjen s strani strokovnjakov, vsekakor priporočam Eyelash Star vsem ženskam, ki iščejo način za povečanje lastnih trepalnic.«

  Skrivnost zapeljivega pogleda Nicole Scherzinger!

  Umetne trepalnice so bile dolga leta del obveznega make-upa v Hollywoodu. Vendar pa, ne glede na kvaliteto lepila, ki se uporablja pri umetnih trepalnicah, vsakodnevna uporaba uničuje naravne trepalnice.

  Zato so hollywoodske dive poiskale varnejšo rešitev za razkošen pogled brez poškodb naravnih trepalnic!

  Rešitev so našle v inovativni formuli, ki so jo odobrili dermatologi! Tako je ta formula postala nov trend v Hollywoodu. Številne glasbenice, igralke, voditeljice in manekenke so podaljšale svoje naravne trepalnice in jim dale volumen.

  Na ta način je tudi Nicole Scherzinger podaljšala svoje trepalnice! Njene trepalnice mediji opisujejo tako: »Ko zatrepetajo, imajo učinek hlajenja, kot ventilator.«

  Zapeljiv hollywoodski pogled in razkošno goste naravne trepalnice – zahvaljujoč serumu Eyelash Star!

  Kaj lahko pričakujete od seruma Eyelash Star:

  Ta inovativna formula znanstveno dokazano poveča dolžino in volumen naravnih trepalnic!

  Eyelash Star je poseben serum, ki daje vašim trepalnicam razkošen volumen in jih istočasno podaljša. Formula, ki jo serum vsebuje, je rezultat kliničnih in znanstvenih raziskav, in je obenem dermatološko odobrena.

  Kombinacija 10-ih esencialnih aminokislin (bioencim EPM), vitamina B in rastlinskih olj vpliva na hitrejšo rast trepalnic in preprečuje njihovo predčasno izpadanje. Razlika v rasti in povečanju volumna je vidna že po prvem tednu njegove uporabe.

  Udeleženke raziskave potrjujejo: Do 49 % daljše trepalnice! Brez draženja in škodljivih učinkov!

  Do sedaj ste lahko razkošen hollywoodski pogled dosegli le z uporabo maskare ali umetnih trepalnic. Ni pa obstajala učinkovita rešitev, ki bi naravnim trepalnicam dala razkošen volumen in dolžino. Pravzaprav so vse te metode le še bolj poškodovale trepalnice, upočasnile njihovo rast in povzročile predčasno izpadanje. Odkar pa so odkrili to revolucionarno naravno formulo za povečanje trepalnic, vam ni več treba poškodovati svojih trepalnic. Inovativna formula, ki jo ta serum vsebuje, zagotavlja vidne rezultate že po 7-ih dneh uporabe, ne povzroča pa nobenega draženja oči, alergijskih reakcij ali kakršnihkoli drugih nezaželenih učinkov. Serum Eyelash Star je prestal mnoge raziskave in vse so dale iste pozitivne rezultate!

  Raziskave, izvedene na ženskah, ki so serum vsak večer pred spanjem uporabljale 4 tedne, so dale neverjetne rezultate:

  • Daljše naravne trepalnice do 49 %!
  • Večji volumen trepalnic do 76 %!
  • Razkošno dolge trepalnice brez maskare!

  Reakcije uporabnic Eyelash Star so fantastične.

  Nemogoče je objaviti vse prispele vtise, eno pa je skupno vsem – navdušenje nad rezultati!

  PREJ
  POTEM

  »Ne bi mogla biti bolj zadovoljna z rezultati«

  »Po 15-ih dneh uporabe moram reči, da sem res zadovoljna z rezultati! Celo moj mož pravi, da so moje trepalnice veliko lepše kot umetne, saj sem z njimi izgledala nenaravno. Sedaj pa pravi, da sem naravno lepa. :) Najboljše pa je to, da se tako hitro nanese, kot navaden eyeliner. Edino 15 minut moram počakati, preden ponovno vstavim kontaktne leče. Ampak vsaj nima nobenih škodljivih učinkov za oči.« *

  Tamara, 39, frizerka, Celje

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  PREJ
  POTEM

  »Nimam več nevidnih trepalnic«

  »Preizkusila sem vse ... preparate, permanentno podaljševanje trepalnic, barvanje trepalnic, ampak vse je dalo samo kratkoročne rezultate. Moje trepalnice so bile brez maskare še naprej svetle in neopazne. In res mi je bilo že dovolj nanašanja maskare večkrat na dan. Ko mi je sestra povedala za ta serum, nisem kaj dosti pričakovala, ampak sem ga vseeno preizkusila. Od takrat sem vsakič, ko se pogledam v ogledalo, ponosna na svoje temnejše, polnejše, daljše in gostejše trepalnice.« *

  Stela, 31, natakarica, Murska Sobota

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  PREJ
  POTEM

  »Brez umetnih trepalnic«

  »Izdelek je res neverjeten. Po desetih dnevih uporabe so me učenci vprašali, če imam umetne trepalnice. Res so dolge in delujejo kot umetne, po drugi strani pa delujejo popolnoma naravno. Ne vem, kako bi opisala rezultate, ki sem jih dosegla, no, ampak definitivno nimam več kratkih in svetlih trepalnic kot prej in sem s svojimi trepalnicami res zadovoljna.« *

  Anita, 51, učiteljica, Škofja Loka

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  PREJ
  POTEM

  »Počutim se lepše in bolje«

  »Dekletom iz revij sem vedno zavidala njihove trepalnice. Moje trepalnice so bile tako trde, da jim niti maskara niti klešče za trepalnice niso mogle pomagati. Niso bile sicer prekratke, ampak nekako ravne, tako da se z maskaro razlika sploh ni opazila. Sedaj uporabljam Eyelash Star in moje trepalnice so veliko daljše in, kar je še bolje, zavihane so in sploh niso več ravne! Sedaj imam končno tudi jaz trepalnice kot iz revije! Hvala Eyelash Star iz vsega srca. :)« *

  Adrijana, 24, manekenka, Kranj

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  »Super je«

  »Ko sem naročila Eyelash Star, je moja frendica naročila drugo znamko seruma za povečanje trepalnic. Po 10-ih dnevih se je pri meni opazila razlika, pri njej pa ne. Sedaj se je tudi ona odločila za Eyelash Star, saj je res super.« *

  Mateja, 27, študentka, Nova Gorica

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  »Gostejše in temnejše trepalnice«

  »Mislila sem, da je vse, kar piše, zagotovo laž. Radovednost pa me je prisilila, da poskusim in res ne obžalujem, saj so moje trepalnice veliko gostejše in temnejše.« *

  Suzana, 35, novinarka, Bled

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  »Nimam več rumenih trepalnic«

  »Vedno je bil problem moje male, neopazne trepalnice narediti lepe in dolge. Nikakor mi ni uspelo in preizkusila sem res vse, kar je bilo na voljo. Na vrsto je prišel tudi ta serum in res me je presenetil, saj nimam več neopaznih trepalnic. :) « *

  Jana, 21, študentka, Brezovica

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  »Kakšen prihranek!«

  »Odličen izdelek. Moje trepalnice so daljše ter gostejše in ne uporabljam več toliko maskare kot prej. In to je velik plus, saj sem privarčevala pri dragih maskarah, ki sem jih prej kupovala. :) « *

  Marija, 43, farmacevtka, Kamnik

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  »Popolne trepalnice«

  »Obožujem Eyelash Star! Moje trepalnice so preprosto popolne.« *

  Marta, 37, ekonomistka, Grosuplje


  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  »Vse pohvale«

  »Izdelek mi je zelo všeč. Všeč mi je tudi to, da ga lahko naročim online, sploh pa njegov učinek na moje trepalnice, všeč mi je vse, celo cena! :)« *

  Olja, 18, učenka, Domžale

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  »Božji dar za ženske«

  »Verjamem, da je ta serum mnogim ženskam olajšal ličenje in prihranil čas, ki so ga za to porabile. Meni ga je definitivno. :) « *

  Maja, 39, komercialistka, Tolmin

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  »Za zdaj vse okej«

  »Malo me je bilo strah nanašati serum zaradi kontaktnih leč, ampak do sedaj je vse zares super. Občutila nisem nikakršnega nelagodja in zagotovo bo tako še naprej.« *

  Renata, 31, trgovka, Kočevje

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  »Popoln pogled«

  »Sedaj moram odganjati vse tipčke, ki jih pogledam! Moj pogled je res zapeljiv, obenem pa naraven, saj nisem namazana. Cool. :) « *

  Dragica, 26, tajnica, Ljubljana

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  *Opozorilo! Zaradi velikega povpraševanja so zaloge omejene! Če naročite danes, vam zagotovimo, da boste izdelek prejeli naslednji delovni dan. Učinki in rezultati, prikazani na strani, ne zagotavljajo uspešne uporabe izdelka. Velika večina uporabnikov je z izdelkom zadovoljna, vendar obstajajo uporabniki, ki ne dosežejo prikazanih rezultatov. Za slednje sta na voljo naša garancija in povračilo denarja za nakup. Na strani so prikazane izjave zadovoljnih uporabnikov, ki so zadovoljni z našim izdelkom in izdelek tudi uspešno uporabljajo. Te izjave so uporabniki posredovali naš naslov. Na zahtevo nekaterih uporabnikov so bila posamezna imena spremenjena. Vsi izvirniki so shranjeni na sedežu podjetja.

  Zakaj je Eyelash Star najboljša rešitev?

  Umetne trepalnice

  Maskara

  Permanentno podaljševanje trepalnic
  Eyelash Star

  Cena
  Daljše trepalnice
  Gostejše trepalnice
  Trajnost rezultata
  Hitrost tretmaja
  Brez iritacije
  Skupna ocena
  Pozabite na maskare in umetne trepalnice!

  Preverite, ali je Eyelash Star primeren za vas:

  Uporabljate maskaro?

  Nekaj komentarjev naših uporabnikov:

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.

  584 comments Add a comment
  • Sanja Gaber · Top Commenter
   a mislte da je mogoče, da se trepalnice zgostijo? Men je to mal sumljivo, sam glede na to da nisem probala bom raje tiho...
   Reply · 17 · Like ·
   • Lana Mrak
    Ma dej, jaz nikol ne bi niti probala! Narava je narava, ne moreš proti njej.
    Reply · 1 · Like ·
   • Ana Ivanič
    Ne bi se glih strinjala..pejt na moj profil in poglej slike, objavla sem ravno zarad takih skeptikov kot si ti.
    Reply · 3 · Like ·
   • Sanja Gaber
    Zezaš, a to so res tvoje trepalnice???
    Reply · 4 · Like ·
  • Mateja Lavrič
   Super je tale serumček, jaz sem ga probala in sem zadovoljna.
   Reply · 2 · Like ·
  • Majda Vrhovec
   Koliko stane ta serum?
   Reply · 7 · Like ·
  • Renata Zidar
   Vse pohvale! Odlično je …
   Reply · 3 · Like ·
  • Nataša Žerjav
   Kakšne trepalnice, kakšna maskara... vse me smo naravno lepe je pa že bolj pomembno kakšen si navznoter, kot pa kako izgledajo tvoje trepalnice
   Reply · 1 · Like ·
  • Maja Hren
   Jaz mislim da mojim trepalnicam, ki se niti ne vidijo, ne bo nič pomagalo!
   Reply · 4 · Like ·
  • Helena Markić
   Jaz sem začela z uporabo dva dni nazaj in sem zelo nestrpna. Važno je da me ne pečejo oči, to me je najbl skrbel.
   Reply · 1 · Like ·
  • Lena Horvat
   Mene je pomirilo to da je klinično in dermatološko testiran zato sem se odločila zanj in je res OK
   Reply · 5 · Like ·
  • Branka Božić
   Super…
   Reply · 2 · Like ·
  View 572 more
  Facebook plugin

  Več kot 1.356 zadovoljnih kupcev v Sloveniji, samo v preteklem letu!

  Eyelash Star v medijih:

  FAQ - Pogosta vprašanja:
  Ali je Eyelash Star varen za uporabo?
  Da, serum Eyelash Star je varen za uporabo. Je klinično in dermatološko testiran in odobren, saj ne povzroča draženja, alergijskih reakcij niti drugih nezaželenih učinkov. V primeru, da ste alergični na katero od sestavin seruma Eyelash Star, ga ne uporabljajte. Izdelek ni namenjen osebam, mlajšim od 18 let. Naročite še danes in se prepričajte, da je Eyelash Star najbolj naravna rešitev za povečanje dolžine in volumna trepalnic.
  Ali lahko uporabljam Eyelash Star, če nosim kontaktne leče?
  Da, serum Eyelash Star lahko uporabljate tudi, če nosite kontaktne leče. Ta serum je prestal tudi oftamološke teste in je potrjeno varen tudi za osebe, ki nosijo leče. Pred nanosom leče odstranite in jih ponovno vstavite šele 15 minut po nanosu seruma, da ga ne bi razmazali. Če naročite še danes, lahko že jutri zapeljujete s svojimi razkošno polnimi trepalnicami.
  Kako se Eyelash Star uporablja?
  Eyelash Star se nanese kot eyeliner, na rob korena trepalnic. Po nanosu imejte oči zaprte 2 minuti. Pred nanosom z obraza odstranite ličila, ga očistite in posušite. Za boljšo absorpcijo seruma in hitrejšo rast trepalnic pred nanosom seruma čez oči položite toplo brisačo in jo držite nekaj minut. Priporoča se, da serum uporabljate zvečer pred spanjem, da bi tako dosegli optimalne rezultate. Naročite še danes, da bi dosegli rezultate že čez 7 dni!
  Za koliko časa zadostuje ena embalaža seruma Eyelash Star?
  Če serum Eyelash Star uporabljate v skladu z navodili, ena embalaža zadostuje za dva ali tri mesece. Serum uporabljajte vsak večer pred spanjem, da bi se sestavine v celoti absorbirale in delovale čez noč. Naročite zdaj in že danes boste imeli glamurozen volumen trepalnic!
  Kdaj bodo opazni prvi rezultati uporabe Eyelash Star?
  Prvi rezultati uporabe seruma Eyelash Star bodo opazni v prvem tednu uporabe. Z redno uporabo bodo v prvih sedmih dneh vaše trepalnice postale bolj izrazne in temnejše. Če naročite še danes, boste v 4-ih tednih imeli do 49 % daljše trepalnice in do 76 % večji volumen.
  Ali se lahko naličim po nanosu seruma Eyelash Star?
  Da, takoj po uporabi seruma lahko normalno nanesete vaš dnevni make-up. No, ampak če Eyelash Star naročite danes, že jutri maskare ne boste več potrebovali.
  Kaj vsebuje Eyelash Star?
  Aktivne sestavine Eyelash Star seruma so: Aqua, Isatis tinctoria seed extract, Nigella sativa seed extract, Biota orientalis leaf extract, Terminalia chebula extract, Polygonum multiflorum root extract, Corallina officinalis extract. Naročite takoj in s preverjenimi naravnimi sestavinami povečajte svoje trepalnice!

  Naročite in podaljšajte svoje lastne trepalnice!

  Privoščite si razkošno goste trepalnice po samo 7-ih dneh!

  Pozabite na maskare in umetne trepalnice!

  Naročite Eyelash Star in povečajte volumen trepalnic tudi do 76 %!
  Posebna akcijska cena - 7̶9̶.̶9̶4 € - 39.97 € - Aktiviraj KUPON!
  Ponudba se izteče:
  P.S. Ne pozabite, serum Eyelash Star vsebuje inovativno formulo, ki je klinično in dermatološko testirana in potrjena. Naravne sestavine so varne, hkrati pa vplivajo na hitrejšo rast trepalnic in preprečujejo njihovo izpadanje. Tako bodo vaše naravne trepalnice gostejše, daljše in bolj poudarjene, prve rezultate pa boste opazili že po 7-ih dneh!

  P.P.S. Eyelash Star je tako učinkovit, da smo v tem obdobju zasuti z naročili. Zato ne izpustite te priložnosti in naročite takoj, saj se boste tako izognili čakanju na naslednjo pošiljko.
  Kam naj vam pošljemo
  vaš Eyelash Star?
  Ime
  Priimek
  Naslov
  Hišna št.
  Poštna št.
  Kraj
  Telefon
  Email
  Izdelek
  Komentar
  PS: Zagotavljamo vam dobavo naslednji delovni dan
  Plačilo po povzetju
  Št. izdelkov na voljo po subvencionirani ceni:
  11
  Zadnji nakup
  opravljen:
  21/04/2014
  100% varen nakup
  44 - dnevna garancija
  Če si v roku 44-ih dni premislite,
  Vam bomo vrnili denar.
  Dostava
  Izdelek Vam bomo dostavili preko najhitrejše in najzanesljivejše kurirske službe!
  100% varen nakup
  Izdelek lahko plačate po povzetju, s tem Vas zaščitimo pred morebitnimi zlorabami. Vaši osebni podatki pa bodo popolnoma varni!
 • *Prikazani rezultati so individualni in se lahko od osebe do osebe razlikujejo. Proizvajalec ne zagotavlja istih rezultatov.